x 

Managed Wifi

Wij monitoren uw veiligheid en optimaliseren de snelheid

We verwachten veel van ons internet. Wanneer we op een terrasje zitten, verwachten we tegenwoordig naast koffie met appeltaart ook een veilige Wi-Fiverbinding. Grote winkels, restaurants en bedrijven leveren Wi-Fi als extra dienst aan hun gasten. Hoe houden we het Wi-Fi veilig, snel en stabiel?

M-Internetdiensten wilt twee wensen voor u en uw draadloze verbinding:

  • dat u en de gebruikers zich veilig voelen wanneer u op gebruik maakt van het internet.
  • dat u en de gebruikers probleemloos snel Wifi kunnen gebruiken zonder vaak de router of de computer opnieuw op te hoeven starten.

Een onderneming waar M-internetdiensten mee samenwerkt is M-Wifi. M-WiFi levert 'managed WiFi' zodat u zich niet meer druk hoeft te maken over de snelheid en de stabiliteit van uw Wi-fiverbinding.

Wat is Managed WiFi?

M-WiFi levert sterke routers/access points die gekoppeld kunnen worden aan het monitoringssysteem van M-WiFi. Vierentwintig uur per dag wordt de kwaliteit van de verbinding bijgehouden en in het geval van dreigende problemen wordt er direct actie ondernomen. M-Wifi beheert op afstand het onderhoud van uw Wi-Fiverbindingen en is altijd up to date. Doordat M-WiFi altijd up to date is, wordt de kans op datalekken verkleind. We updaten de firmware automatisch wanneer er een nieuwe versie klaar staat.

Doordat U maakt gebruik van de sterke routers/access points van M-WiFi. De mensen van M-WiFi komen bij u langs om een Wi-Fiplan te maken. Vervolgens installeren ze de routers/access points. Wanneer onze monteurs vertrekken, kunt u zorgeloos op het draadloos internet.

Wat is een WiFiplan?

Elke situatie is anders. Daarom wordt ter plekke gezocht naar de manier om de beste prestaties te krijgen. U kunt bijvoorbeeld aangeven of u een apart gastennetwerk wilt en aan welke vereisten u het gastennetwerk wilt laten voldoen. 

Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Onze merken

M - Internetdiensten

Bezoekadres:
Bredaseweg 108A (Section 16 0.03)
4902NS Oosterhout

 

Postadres
Postbus 79
4900AB Oosterhout

085-4861700

info@m-internetdiensten.nl

Onze producten

Hosting

Telefonie

360 Fotografie

Websites

Software

Hardware