Probleemloos en veilig kunnen internetten is voor M-Internetdiensten het belangrijkste streven. Daarom hebben we sinds 2017 gekozen voor het leveren van Panda Securitysoftware voor de veiligheid van uw internet.

Waarom hebben we voor Panda Security gekozen?

Panda Security is sinds 2014 niet besmet geweest met een malware. Door hun unieke (en gepatenteerde) technologie heeft Panda Security ervoor gezorgd dat de kans op een besmetting geminimaliseerd is. Hierdoor is Panda Security de veiligste keuze voor uw bedrijf. De kans op datalekken of andere grote problemen.

Wat is Panda Security?

Panda Security is een bedrijf dat in eerste instantie gespecialiseerd is op de ontwikkeling van antivirussoftware richtte. Langzaam maar zeker zijn de activiteiten uitgebreid met diepere cyberbeveiligingsservices. Panda Security wilde iedere vorm van Cybercriminaliteit tegen gaan.

De technologie van het bedrijf bestaat uit mogelijkheden om onbekende virussen te blokkeren. In eerste instantie wordt een onbekende file geblokkeerd, waarna het realtime automatisch gaat  detecteren, analyseren en classificeren. Hierdoor is het bijna niet mogelijk om geïnfecteerde files binnen te halen.

U kunt uw versie van Panda Security hier bestellen.